Persondatapolitik

Persondatapolitik

Persondatapolitik CAD Oldtimer.

Persondatapolitik for CAD Oldtimer Veteranbilværkstedsmuseum ( CAD Oldtimer )
CAD Oldtimer er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som medlem eller gæst gør brug af CAD Oldtimer, og de services der tilbydes, og tilstræber, at du føler dig tryg ved CAD Oldtimers behandling af dine personoplysninger. CAD Oldtimer behandler personoplysninger om dig i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning. Afgivelse af oplysninger til CAD Oldtimer deles ikke med andre.

1. Hvornår indsamler og anvender (Foreningens navn) dine personoplysninger
CAD Oldtimer indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:
1. Når du indmelder dig som medlem af CAD Oldtimer, eller udøver medlemsaktiviteter.
2. Når du tilmelder dig som medlem af CAD Oldtimer eller ønsker at gøre brug af CAD Oldtimer indsamles en række oplysninger om dig for at kunne administrere dit medlemskab og/eller din brug af CAD Oldtimer, samt for at kunne tilbyde og levere relevante tilbud til dig.

Ligeledes bruges dine oplysninger for at kunne besvare konkrete henvendelser fra dig, for at kunne gøre dig opmærksom på særlige medlemstilbud samt for at kunne modtage til og frameldinger til aktiviteter og arrangementer. I denne forbindelse indsamler CAD Oldtimer alene nødvendige oplysninger om dig, og det er navn, adresse, telefonnummer og emailadresse.

Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem, for eksempel ved udfyldelse af tilmeldingsblanket, deltagelse i et arrangement eller oprettelse af en aftale relateret til CAD Oldtimer.

2. Hvornår videregiver CAD Oldtimer dine personoplysninger
CAD Oldtimer videregiver aldrig de personoplysninger, som der behandles om dig.

3. Hvordan beskytter CAD Oldtimer dine personoplysninger
CAD Oldtimer har tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. CAD Oldtimers sikkerhedsprocedurer og -processer bliver løbende revideret for at sikre rimelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.
I praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed, og CAD Oldtimer kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændig beskyttet mod nogen, som forsætligt forsøger at omgå CAD Oldtimers sikkerhedsforanstaltninger for at få adgang til oplysningerne.
Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

4. Hvilke rettigheder har du
Hvis du ønsker adgang til de medlemsoplysninger, som CAD Oldtimer behandler om dig, kan du rette henvendelse til den dataansvarlige i CAD Oldtimer: Kasserer Grethe Rasmussen, grethe@gertsauto.dk eller telefonnummer 22510748.
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger CAD Oldtimer behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode CAD Oldtimer om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling. I denne forbindelse gøres opmærksom på, at dit medlemskab hos CAD Oldtimer er betinget af, at du afgiver og opdaterer de i CAD Oldtimers indmeldelsesblanket påkrævede oplysninger, der er nødvendige for, at registrere dig som medlem samt administrere dit medlemskab. Du kan anmode om at oplysninger om dig, som er personoplysninger, slettes.

5. Hvor længe opbevarer CAD Oldtimer dine personoplysninger – løbende sletningsforpligtelse
Hos CAD Oldtimer gemmes dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som CAD Oldtimer yder sine medlemmer, det vil sige så længe du er medlem, da de er nødvendige for et administrere dit medlemskab af CAD Oldtimer.

6. Hvad sker der, når CAD Oldtimer ændrer denne persondatapolitik
CAD Oldtimer opdaterer kontinuerligt denne persondatapolitik for at sikre, at præsenterer dig med så præcis information som muligt, samt for at sikre at overholder gældende lovgivning. Dette medfører, at CAD OLdtimer løbende vil opdatere og ændre denne persondatapolitik. I tilfælde af væsentlige ændringer giver CAD Oldtimer dig besked via e-mail. Den til enhver tid gældende version af denne persondatapolitik kan rekvireres ved at kontakte CAD Oldtimer på grethe@gertsauto.dk

7. Henvendelser og spørgsmål
Du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller de personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig:
CAD Oldtimer, grethe@gertsauto.dk tlf. 22510748